BERITA UTAMA

Netizen rakam keadaan terkini Ronnie Hussein lepas lama menghilang

TIDAK perlu diperkenalkan lagi, sebut sahaja nama Ronnie Hussein pasti ramai yang mengenali penyanyi cukup berbakat dalam industri hiburan tanah air.

Pun begitu, sejak lagu terakhirnya berjudul ‘Tentang Dia’ diterbitkan pada 2020, ramai peminat tertanya-tanya ke mana bekas vokalis Hyper Act itu menghilang ekoran sudah tiada lagi lagu baharu yang dikeluarkannya.

Malah penampilannya di pentas-pentas juga tidak lagi kelihatan.

Terbaru, seorang pengguna TikTok berjaya merakam keadaan terkini pelantun lagu Menanti Janji itu yang dikatakan sedang berniaga di sebuah Bazar Ramadan Bandar Baru Uda (BBU) di Johor.

Tetapi apa yang mencuri tumpuan ramai adalah Ronnie atau nama sebenarnya Shahron Hussein sempat mendendangkan sedikit lagu Hanya Aku oleh Hyper Act kepada pelanggan yang membeli nasi goreng di gerainya.

Nyanyian spontan daripada Ronnie menerima pelbagai reaksi daripada wargamaya yang rata-ratanya memuji bakat dan kelunakan suara Ronnie. 

Tidak kurang juga ada di antara peminat mengakui terubat rindu selepas mendengar nyanyian daripada Ronnie. 

Mereka berharap agar Ronnie akan kembali aktif dalam industri hiburan.

 

Kongsi berita menarik di Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

Anda berminat hendak iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com? Emel kami di admin@nasionaldaily.com atau sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp terus kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *