BERITA UTAMA

DC Healthcare buka DC Body kedua

KUALA LUMPUR – DC Healthcare Holdings Berhad (DC Healthcare), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minimum, mengumumkan pembukaan DC Body terbaru di USJ Taipan.

Pembukaan ini menandakan satu langkah penting dalam misi DC Healthcare untuk menjadikan perkhidmatan estetik dan kesihatan yang unggul lebih mudah diakses sambil terus memenuhi pelbagai keperluan pelanggannya yang semakin meningkat.

 Pengarah Urusan DC Healthcare Dr Chong Tze Sheng berkata, pihaknya sangat teruja untuk memperkenalkan pusat DC Body dengan meluaskan spektrum perkhidmatan kesihatan dan estetik syarikat.

“Pengembangan ke USJ Taipan ini bukan sahaja menunjukkan komitmen kami untuk kecemerlangan dan inovasi, tetapi juga menandakan tindak balas kami terhadap permintaan yang semakin meningkat untuk penyelesaian estetik dan kesejahteraan holistik.

“Kami percaya dalam memperkasakan pelanggan kami dalam perjalanan mereka ke arah kesejahteraan dan estetik, dan cawangan baharu itu adalah bukti dedikasi kami untuk menyediakan komprehensif, berpusatkan pelanggan peduli,” katanya di sini hari ini.

“DC Body – USJ Taipan mewakili lonjakan inovatif untuk DC Healthcare, memperluaskan tawaran Kumpulan dalam pengurusan berat badan khusus, kaunseling pemakanan peribadi dan kontur badan.

“DC Body – USJ Taipan direka selaras dengan falsafah Kumpulan penjagaan peribadi, holistik, dibangunkan dengan kerjasama profesional perubatan yang dihormati dari Klinik Dr. Chong dan pakar pemakanan bertauliah,” katanya.

Beliau berkata, dengan menyatukan teknologi canggih dengan program kesihatan yang dibuat khusus, DC Body menyasarkan untuk mentakrifkan semula perjalanan kesejahteraan bagi individu yang mencari penyelesaian penjagaan badan dan kesihatan transformatif yang komprehensif.

Kata Dr. Chong, DC Healthcare terus meluaskan jangkauan geografinya, penempatan strategik cawangan baharu dijangka menyumbang dengan ketara kepada trajektori pertumbuhan Kumpulan.

“Dengan komitmen yang teguh terhadap kualiti, inovasi dan kepuasan pesakit, DC Healthcare dilengkapi dengan baik untuk menerajui landskap perubatan estetik dan kesejahteraan yang sentiasa berkembang, menjanjikan masa depan di mana estetika dan kesihatan berjalan seiring,” ujarnya. – NasionalDaily

 

Kongsi berita menarik di Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

Anda berminat hendak iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com? Emel kami di admin@nasionaldaily.com atau sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp terus kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *