BERITA UTAMA
Semua resolusi AGM DC Healthcare diluluskan

Semua resolusi AGM DC Healthcare diluluskan

KUALA LUMPUR – Semua resolusi Mesyuarat Agung Tahunan (AGM) kedua DC Healthcare telah diluluskan oleh para pemegang saham yang diadakan secara maya hari ini.

AGM Healthcare Holdings Berhad (DC Healthcare), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur bukan invasif dan invasif minimum, telah dijalankan melalui kemudahan Penyertaan Jauh dan Pengundian, membolehkan para pemegang saham mengambil bahagian secara aktif dan mengundi mereka pada resolusi penting.

Semasa AGM, para pemegang saham meluluskan semua resolusi termasuk penerimaan pakai Penyata Kewangan Beraudit bagi tahun berakhir 31 Disember 2023.

Resolusi utama yang diluluskan juga melibatkan pemilihan semula pengarah, pengesahan yuran pengarah, dan pelantikan semula Tetuan Moore Stephens Associates PLT sebagai juruaudit syarikat.

Pengarah Urusan DC Healthcare, Dr. Chong Tze Sheng berkata, beliau berterima kasihnya kepada para pemegang saham di atas sokongan berterusan dan kepercayaan pemegang saham syarikat.

“AGM ini bukan sahaja mencerminkan komitmen kami terhadap ketelusan dan tadbir urus korporat yang teguh tetapi juga menetapkan laluan untuk inisiatif strategik kami yang bertujuan untuk meningkatkan kecemerlangan perkhidmatan dan mengembangkan kehadiran pasaran kami sambil kami bergerak ke hadapan, kami tetap berdedikasi untuk memanfaatkan kekuatan kami untuk memacu pertumbuhan yang mampan dan memberikan nilai kepada semua pemegang kepentingan kami,” katanya di sini hari ini.

Memandang ke hadapan, DC Healthcare berdedikasi untuk mengukuhkan kedudukannya dalam sektor estetika perubatan dengan melaksanakan strategi perniagaan tertumpu.

Ini termasuk memperluaskan klinik kami ke seluruh Malaysia Selatan dan Utara, merekrut kakitangan berkemahiran tinggi dan berpengalaman, dan terus meningkatkan peralatan perubatan dengan teknologi terkini untuk menyokong pertumbuhan dan meningkatkan kualiti perkhidmatan. – NasionalDaily

 

Telegram: https://t.me/nasionaldaily

TikTok: https://www.tiktok.com/@nasionaldaily?_t=8kyR2clR7Mv&_r=1

Iklan: admin@nasionaldaily.com / sales@nasionaldaily.com / 010-894 2252

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *