BERITA UTAMA

Syafiq Kyle dan Aina Abdul muncul duta baharu Spritzer Sparkling dalam video muzik baharu

KUALA LUMPUR – SPRITZER membawakan Kemeriahan Raya bersama duta baharu mereka Aina Abdul dan Syafiq Kyle dengan konsep “melangkah keluar dari zon selesa anda” untuk sambutan Hari Raya 2024 melalui kempen “Tambah Spritzer Sparkling” yang menonjolkan kemeriahan, menarik, bergaya, menyeronokan dan mengujakan.

Pasangan artis itu bekerjasama dengan cara yang paling kreatif; video muzik, menonjolkan kesan keseronokan penambahan Spritzer Sparkling yang membawa inspirasi baharu kepada sambutan raya anda.

Pengurusan Spritzer berkata, pihaknya Kami mengesyorkan mencuba perkara baharu, perkara yang sentiasa mahu lakukan.

“Kami menggalakkan kakitangan kami di Spritzer untuk keluar dari zon selesa mereka, melakukan tarian di TikTok, membuat resipi Tropika Ros Sparkling untuk melayan tetamu anda semasa raya atau berbuka puasa, ia membawa pemikiran dan kreativiti baharu. Menambahkan Spritzer Sparkling pada sambutan raya anda boleh membawa happening,” katanya di sini, hari ini.

Spritzer menggalakkan semua orang untuk menjauhi kebosanan hidup untuk mengalami perkara yang anda ingin lakukan seperti menyediakan hidangan raya khas untuk keluarga, memakai baju atau tudung berwarna unik, atau membuat rahsia Tropika Ros Sparkling yang menyegarkan, juga dikenali sebagai “Resipi Hero”, minuman dengan kordial tropika dan mawar, ditambah dengan laici, daripada video muzik untuk berbuka puasa!

Spritzer mengadakan pertemuan dan sapaan, dinamakan “Tambah Spritzer Sparkling, Raya Lagi Happening” dengan kedua-dua duta di IOI City Mall Putrajaya pada 30 Mac ini, mulai 3 hingga 4.30 petang.

Sertai keseronokan dan inspirasi di mana Aina dan Syafiq akan membuat persembahan, dapatkan resipi mocktail Spritzer yang lazat, dan ambil beberapa gambar tanda pertunangan selebriti dengan Spritzer. – NasionalDaily

 

Kongsi berita menarik di Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

Anda berminat hendak iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com? Emel kami di admin@nasionaldaily.com atau sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp terus kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *