BERITA UTAMA

EXS Synergy lebar produk sektor tenaga intellEx ke Indonesia

KUALA LUMPUR – EXS Synergy, penyedia penyelesaian inovatif Malaysia untuk sektor tenaga, melebarkan sayap perkhidmatannya, intellEx di Jakarta, Indonesia.

Dalam kenyataannya kepada media, syarikat itu memaklumkan, penyelesaian digital web dan mudah alih itu direka dengan begitu teliti dan telah diuji lebih 40 juta titik data.

Jelas EXS Synergy, intellEx bersedia untuk merevolusikan pengurusan peralatan elektrik dalam persekitaran yang berbahaya, di samping menekankan kepentingan strategik bagi sektor tenaga. 

Menurut Ketua Pegawai Eksekutifnya, Fairuz Yahaya, perkhidmatan itu menggabungkan teknologi canggih dengan piawaian industri yang lancar, menyediakan penyelesaian kejuruteraan praktikal dan sokongan teguh.

“IntellEx meningkatkan prestasi, memastikan ketahanan dan meningkatkan keberkesanan kos sambil memudahkan proses penyelenggaraan.

“Malah, 30 pelanggan menyertai lebih daripada 300 kemudahan minyak dan gas, menyaksikan penyelesaian itu telah menunjukkan keberkesanannya dalam meningkatkan proses pengurusan aset,” katanya. 

Beliau berkata, dengan menyepadukan protokol Analitis Data dan Pemeriksaan Berasaskan Risiko (RBI) lanjutan, intelllEx menyokong pemilik dan pengendali aset dalam mencapai kecekapan serta pematuhan operasi yang lebih tinggi. 

Kata Fairuz, EXS Synergy komited untuk memacu inovasi dalam industri tenaga yang terbukti, pelancaran antarabangsa perkhidmatan itu mencerminkan komitmennya dengan menawarkan alat yang boleh dipercayai dan berkesan bagi menguruskan peralatan elektrik dalam bahaya dan bahan letupan persekitaran. 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai intellEx dan faedahnya, orang ramai boleh melawati laman seswang https://findintellex.com/ atau menghubungi pasukan pemasaran EXS Synergy di marketing@exssynergy.com. – NasionalDaily

 

Telegram: https://t.me/nasionaldaily

TikTok: https://www.tiktok.com/@nasionaldaily?_t=8kyR2clR7Mv&_r=1

Iklan: admin@nasionaldaily.com / sales@nasionaldaily.com / 010-894 2252

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *