BERITA UTAMA

Afidavit Zahid titik tolak kebenaran

KUALA LUMPUR – Afidavit yang difailkan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamid bagi menyokong petisen Datuk Seri Najib Tun Razak untuk menjalani hukuman tahanan di rumah adalah bukti beliau teman sejati.

Menurut Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO, Datuk Dr. Mohd Puad Zarkashi, bukan suatu perkara mudah untuk seorang berjawatan Timbalan Perdana Menteri sanggup memfailkan afidavit yang ada implikasi kepada kerajaan, yang beliau sendiri dokong.

“Banyak implikasinya, tetapi Ahmad Zahid membuktikan dia mengutamakan ketelusan dan amanah parti yang memutuskan UMNO membela Najib agar mendapat perbicaran adil.

“Afidavit Zahid adalah titik tolak, titah tambahan wujud dan benar. Perdana Menteri (Datuk Seri Anwar Ibrahim) mesti membetulkannya agar kerajaan tidak dituduh ingkar dan sembunyi kebenaran,” katanya.

Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

TikTok: https://www.tiktok.com/@nasionaldaily?_t=8kyR2clR7Mv&_r=1

Iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com. Email kami admin@nasionaldaily.com / sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *