BERITA UTAMA

Tunku Mahkota Ismail bincang isu libat pintu masuk darat Malaysia-Singapura

JOHOR BAHRU – Pemangku Sultan Johor Tunku Mahkota Ismail berkenan membincangkan pelbagai isu melibatkan dua pintu masuk laluan darat antara Malaysia dan Singapura hari ini.

Menurut hantaran menerusi Facebook Tunku Mahkota Ismail, perbincangan itu melibatkan Menteri Besar Johor, Datuk Onn Hafiz Ghazi dan Setiausaha Kerajaan Johor, Tan Sri Azmi Rohani.

Turut hadir, Pengerusi Jawatankuasa Kerja Raya, Pengangkutan, Infrastruktur dan Komunikasi negeri, Mohamad Fazli Mohamad Salleh serta delegasi Jabatan Imigresen Malaysia dan Kementerian Dalam Negeri.

Dalam pertemuan ini, pelbagai isu terkini telah disampaikan dan dibincangkan, khususnya mengenai urusan operasi Imigresen, pemprosesan trafik harian, purata masa menunggu untuk pemeriksaan Imigresen serta penambahbaikan yang perlu di Bangunan Sultan Iskandar (BSI) dan Kompleks Sultan Abu Bakar (KSAB),” menurut hantaran itu. – BERNAMA

 

Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

TikTok: https://www.tiktok.com/@nasionaldaily?_t=8kyR2clR7Mv&_r=1

 Anda berminat hendak iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com? Emel kami di admin@nasionaldaily.com atau sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp terus kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *