BERITA UTAMA

“Tak boleh brain lelaki macam ni” – Mila Jirin, sokong Bella cari bahagia sendiri

KECOH saat ini mengenai pelakon Aliff Aziz yang dikatakan ditangkap khalwat bersama seorang pelakon wanita.

Isterinya, Bella Astillah dilihat hadir ke pejabat agama jam 2.30 pagi, namun enggan memberi komen kerana terlalu terkejut.

Rakan artis, Mila Jirin meluahkan rasa berang dengan sikap Aliff yang tak serik-serik buat hal.

Katanya, Bella seorang isteri yang sangat baik dan lemah lembut. Dia tak sepatutnya dikhianati berkali-kali.

Kata Mila, sudah tiba masanya Bella mencari kebahagiaan yang hakiki dan pendapat itu disokong oleh rakan artis serta pengikut media sosial yang lain.

Semoga Bella kuat menimpuhi dugaan rumah tangga ini. Sesungguhnya curang itu pilihannya, bukan takdir.

Sementara itu, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) mengesahkan tangkapan dua selebriti yang berkhalwat di sebuah kondominium sehingga menggemparkan dunia artis.

Kenyataan daripada pihak berkuasa ini sekaligus menyangkal dakwaan sesetengah pihak kononnya isu panas tersebut hanya sekdar marketing semata-mata.

Harian Metro melaporkan, siasatan terhadap dua selebriti yang dipercayai Aliff Aziz dan seorang pelakon wanita juga telah dilakukan oleh pihak tersebut dan selesai pada jam 2 petang tadi.

JAWI telah melakukan satu serbuan dan terpaksa menghubungi Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) kerana Aliff dan pasangannya itu tidak mahu membuka pintu dan beri kerjasama pada awal pagi tadi.

Selepas tiga jam pasukan penguatkuasa JAWI berada di depan rumah milik pelakon wanita itu, akhirnya Aliff terpaksa mengalah apabila bomba mahu memecahkan pintu sekiranya mereka berdua masih tidak mahu beri kerjasama.

Pihak Melodi juga sempat bertemu Bella dan adiknya depan pejabat agama awal pagi tadi dan isteri kepada Aliff itu kelihatan sebak serta tidak mampu berkata apa-apa mengenai dakwaan yang melibatkan suaminya itu. – NasionalDaily

 

NasionalDaily juga boleh dikongsi di Telegram: https://t.me/nasionaldaily

Anda berminat hendak post iklan perniagaan atau produk anda bersama NasionalDaily? Hubungi kami di admin@nasionaldaily atau sales@nasionaldaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *