BERITA UTAMA

Dr. Akmal mengadap Yang di-Pertuan Agong Sultan Ibrahim

KUALA LUMPUR – Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Dr. Akmal Saleh hari ini menerima titah mengadap Duli Tuanku Yang di-Pertuan Agong di Istana Negara di sini.

Beliau bersama Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan dan Pengerusi Perhubungan UMNO Melaka, Datuk Seri Rauf Ab. Yusoh turut menerima titah mengadap Yang di-Pertuan Agong Sultan Ibrahim ibni Almarhum Sultan Iskandar.

“Saya menjunjung titah di atas nasihat KDYMM Yang di-Pertuan Agong untuk menjaga keharmonian negara dan memelihara kesucian agama Islam agar polemik yang berlaku dapat diredakan.

“Didoakan semoga KDYMM Yang di-Pertuan Agong dikurniakan kekuatan dan kesihatan serta terus kekal bersemayam di singgahsana dan dapat memerintah negara dengan penuh kedaulatan dan kebesaran,” katanya ringkas menerusi hantaran Facebooknya. – NasionalDaily

Telegram nasionaldaily.com: https://t.me/nasionaldaily

TikTok: https://www.tiktok.com/@nasionaldaily?_t=8kyR2clR7Mv&_r=1

Iklan perniagaan dan produk anda bersama nasionaldaily.com. Email kami admin@nasionaldaily.com / sales@nasionaldaily.com ATAU Whatsapp kami di talian 010-894 2252 untuk dapatkan sebut harga promosi dan termurah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *