BERITA UTAMA

DC Healthcare umum pembukaan cawangan baharu di Johor Bahru dan Ipoh

KUALA LUMPUR – DC Healthcare Holdings Berhad (DC Healthcare), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minimum mengumumkan pembukaan dua cawangan baharunya.

Pengarah Urusan, Dr. Chong Tze Sheng berkata, dua cawangan baharu itu dibuka secara rasmi di Taman Molek, Johor Bahru dan Bandar Seri Botani di Ipoh.

Kata beliau, kemudahan baharu itu menekankan komitmen berterusan DC Healthcare untuk meluaskan jangkauan dan menjadikan rawatan estetik terulung lebih mudah diakses di seluruh Malaysia.

Dilengkapi dengan teknologi estetik termaju dan dikendalikan oleh pasukan profesional berpengalaman, cawangan baharu ini mencerminkan dedikasi DC Healthcare terhadap kecemerlangan dan penjagaan berpusatkan pesakit.

“Pengenalan kemudahan ini sejajar dengan visi strategik Kumpulan untuk meningkatkan portfolio perkhidmatannya dan mengukuhkan kehadiran dalam industri perubatan estetik.

“Perasmian cawangan baharu kami di Johor Bahru dan Ipoh merupakan peristiwa penting dalam perjalanan pertumbuhan kami.

“Perkembangan ini bukan sahaja meningkatkan keupayaan perkhidmatan kami, tetapi juga membawa kami lebih dekat dengan pelanggan, menawarkan mereka akses yang tiada tandingan kepada penyelesaian estetik peringkat teratas,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Menurutnya, DC Healthcare teruja dengan masa depan dan kekal komited untuk menerajui bidang perubatan estetik di Malaysia dan seterusnya.

Ketika DC Healthcare terus menavigasi landskap perubatan estetik yang berkembang, inisiatif strategiknya dengan pengembangan cawangan meletakkan Kumpulan dengan baik untuk kejayaan dan kepimpinan yang mampan dalam industri. – NasionalDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *